Маркетинг

Почитувани,

Можете да рекламирате на веб страната на Националната Канцеларија за Заштита на Потрошувачите на Република Македонија (НКЗПРМ), на начин што, со пополнување на Вашите генералии во празните места на оваа страна и кликнување на иконата ИСПРАТИ, Вие автоматски испраќате порака на поштенското сандаче на НКЗПРМ.

Националната Канцеларија за Заштита на Потрошувачите на Република Македонија (НКЗПРМ) понатака Ви испраќа, на Вашето поштенско сандаче, прилог формулар во кој се наброени  пакетите за Ваша маркетиншка застапеност на нашата веб страна и останати маркетинг настани и материјали.

Доколку се одлучите да се рекламирате , едноставно со кликнувње REPLAY на Вашето поштенско сандаче испраќате повратна порака за кој пакет сте заинтересирани (пр. Пакет 1 , Пакет 2 итн.).

Со ова постапката е завршена.

Вашето име (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Предмет

Вашата порака